4 augustus 2008 - Onderstaand bericht kregen wij binnen

NIEUW Jonas & Jasper en het verhaal van Spinnertje
"Jonas & Jasper en het verhaal van Spinnertje" is een verhaal over liefde. Geschreven voor kinderen van 6 tot 9. Spinnertje is een beest die in je hoofd woont. Het snoept van de liefde en zorgt dat je gaat spinnen van geluk.

Bij het verhaal hoort een korte reeks vragen om kinderen te laten nadenken over liefde, vriendschap, verschillen en gelijkenissen. Met een voorwoord van niemand minder dan de Nederlandse bio-psychologe,

Dr. Martine France Delfos, presenteren wij graag ons groot project op een klein formaat.

Uitvoering: slappe kaft, 40blz, full color, 15x15xm, matte vernis.
ISBN 978 9 081 27735 8
Verkoopsprijs 5€ (30% korting) - een leuk geschenkje voor de allerkleinsten!

Speciaal voor bibliotheken is er een aangepaste luxe uitvoering leverbaar op aanvraag. Hardback, ingenaaid met stofwikkel, 40blz, full color, 17x17cm. Verkoopsprijs 20€

Omdat we de verkoopsprijs van "Jonas en Jasper en het verhaal van Spinnertje" zo laag mogelijk wilden houden, kun je deze titel niet via centraal boekhuis of boekenbank bestellen.
Wij nemen graag uw bestelling op per mail info@j-h.be of fax 050 34 07 36.
Boekhandel 'In Den Eenhoorn' (Brugge) verwerkt alle bestellingen.

 

INFO: Educatieve versie
Graag informeren wij dat er een aangepaste gesubsidieerde versie in omloop is gebracht van "Jonas & Jasper en het verhaal van Spinnertje". Het verhaal van de educatieve versie is 16blz korter en bevat meerdere onderdelen, waaronder een losbladige werkmap en een dvd. Het werd gedrukt op 1200 exemplaren uitgegeven bij het Provinciebestuur West-Vlaanderen. Dit lespakket is NIET leverbaar buiten het onderwijs. De eerste oplage is integraal voorbehouden voor het West-Vlaams basisonderwijs, startende leerkrachten en een studiedag op 19 november.
Het verhaal is inmiddels ook vertaald en kreeg het IGLYO-label. Dat is de internationale organisatie voor holebi-jongeren. De vertalingen zijn leverbaar in Engels, Italiaans en Russisch. De Russische versie is aangepast door Dr. Svetlana Iliina en kreeg duizenden reacties op het internet. De internationale promotie is nog niet gestart.

 

NIEUW Gay In Bruges
Na jaren met het idee rond te lopen om een holebistadsgids te maken, is het dan eindelijk zover. Brugge heeft zijn allereerste gedrukte commerciële holebigids, dankzij Jong & HiB en haar adverteerders. De gids richt zich in hoofdzaak naar buitenlandse toeristen uit landen waar holebiseksualiteit nog niet aanvaard of zelfs een strafbaar is. Voor hen is een gayguide een handig ding om tijdens hun verblijf iets terug te vinden van holebi-vriendelijke adressen in ons middeleeuws werelderfgoed.

Via de Dienst Toerisme (In&Uit) en een vijftigtal plaatsen in de stad, kun je de gids gratis meenemen.

Je kan hem ook gratis bestellen, mits portkosten (max 20stuks)
Folder, 21x10cm, 16blz, full color glanzend papier.

 

NIEUW Holebi boeken en films
Heruitgave van succesvolle folder (2006) die een wegwijzer moet zijn voor nieuwe films en jeugdboeken over holebi en transgender-thema, verkrijgbaar in de openbare bibliotheek en betere boekhandel. Ontwikkeld door Jong & HiB i.s.m. De Werkgroep Holebi Brugge (zes holebi-organisaties) en uitgegeven door Stad Brugge - Dienst Diversiteit.

Brochure, A5 formaat, 24blz, offsetdruk.
Je kan hem gratis bestellen bij diversiteitsdienst@brugge.be of via ons (portkosten).

 

Reeds verschenen
Andere titels van Jong & HiB die leverbaar zijn via boekenbank en verdeler libridis / scholtens of via boekhandel In Den Eenhoorn info@indeneenhoorn.be. (indien u onafhankelijk werkt)

- Mijn iks-ij doet koekoek!, US Trade formaat, zwart-wit, 32blz, 11.95€ -
isbn 978 9 081 27733 4 thema: genderdysforie, 13+

- Expeditie Holebi!, US Trade formaat, zwart-wit, 120blz, 16.95€ -
isbn 978 9 081 27734 1 thema: waargebeurde verhalen, gender, seksualiteit